ADVERTERENEen online strand informatie platform met een regionaal bereik. Meer dan een half miljoen bezoekers zien uw diverse banners op meerdere websites.

Verbinding maken met natuur, strand, hip en sportief. En een maatschappelijke relevante touch om het strand naar de mensen te brengen.

Vanaf 2019 is het bereik van de websites en dus van u advertentie nog groter. 

Waarom meedoen ?


FUNNELING

We hebben zo'n 9 website domeinen ingericht. Alle websites komen uit, afhankelijk van de voorkeur, op de website ingericht voor watersporters over de Wassenaarse Slag of de algemene website van het strand.

mond op mond

Middels visitekaartjes bij diverse strandtenten, maar vooral ook door mond op mond reclame groeien we hard door.

FACEBOOK

Wij adverteren zelf ook. Middels gerichte advertenties brengen we meer mensen naar de websites van de Wassenaarse Slag. 

 

story telling

Bij ruim 20% van onze bezoekers krijgt u alle ruimte om het verhaal van uw bedrijf over te brengen. Middels animaties en bewegende beelden kunt u zich voorstellen. Bij deze bezoekers staat u centraal. Dus geen andere adverteerders die om de aandacht strijden.

PUBLICITEIT

Met enige regelmaat verzorgen wij artikelen in de regionale kranten in Oegstgeest, Leiden, Voorschoten en Wassenaar.

 

NR 1 IN BEREIK

Voor het online platform met het meeste bereik in de omgeving van Voorschoten en Wassenaar hoeft u niet verder te zoeken. De aantrekkelijke content, live beelden en weerinfo van het Wassenaarse Strand trekken veel bezoekers.

Op dit moment zijn alle advertenties verkocht, u kunt zich nu inschrijven voor het seizoen 2020/2021

Watersportwassenaar.nl en webcamwassenaar.nl verzorgen live beelden en live weer data vanaf het Wassenaarse Strand. Het hele jaar door, 24/7

Daarmee zijn deze websites de best bezochte van deze regio. De kernwaardes die we naar voren brengen passen bij vele partijen. Immers het moet logisch zijn voor de bezoeker om u daar te treffen. Een mooi strand, een mooie plek om te wonen is een haakje voor een makelaar. En zo zijn er vele haakjes.

Uw banners, met een storytelling mogelijkheid, en zo het verhaal van uw onderneming worden onder de aandacht gebracht van de vele bezoekers.

  • Meer dan 600.000 bezoekers

  • Regionaal bereik

  • Natuur, sportief, zee, strand als kernwaardes

  • € 450,- tot 1 maart 2020


 © 2020 - Surfclub Wassenaar

Bron weerdata 

Temperatuur / wind van weerstation op strand
Watertemperatuur / weer icoon van WorldWeatherOnline