Iedereen uitzicht op zee!

Het wordt wel eens de mooiste attractie van Wassenaar genoemd, De Wassenaarse Slag. 365 Dagen per jaar toegankelijk, ongeacht de omstandigheden.

Voor mensen die houden van de warme zomerse stranddagen om ontspannen op een handdoek een boek te lezen in de zon. Voor mensen die genieten van de steeds wisselende luchten tijdens een lange wandeling in de herfst. Voor de actieven die het water op gaan om te surfen of te zeilen.

Iedereen vult zijn of haar strandmoment in naar eigen wens en het mooie is dat de voorbereiding hierop nu al thuis kan beginnen.

Sinds afgelopen jaar beschikt De Wassenaarse Slag over een webcam. U kunt thuis heel eenvoudig op uw mobiel of laptop de actuele situatie op het strand live bekijken.

Dan weet u of het strandlaken mee kan of dat uw paraplu thuis kan blijven als u met uw hond een wandeling wilt maken. Mocht u dan toch overvallen worden door een bui of u wilt uw stranddag juist verlengen vanwege het prachtige weer, dan kunt u altijd terecht bij Beachclub Bait voor een drankje of een heerlijke maaltijd.

De Wassenaarse Webcam is een initiatief van Surfclub Wassenaar.

De Surfclub Wassenaar is een gezellige en sportieve vereniging die gelokaliseerd is ten noorden van de strandtenten op de Wassenaarse Slag.

De vereniging bestaat sinds 1979, ooit begonnen met alleen windsurfers en tegenwoordig een mix van wind- en kitesurfers. Met ongeveer 90 leden en diverse faciliteiten is het een gezellige en aangename plek om te zijn. Als er genoeg wind is, zijn er altijd wel surfers en kiters aanwezig, maar ook zonder wind is het er vaak gezellig met andere strandactiviteiten zoals suppen, golfsurfen of een gezellige BBQ. Sinds kort is kiteschool Windhoek ook bij ons gevestigd.

Iedereen is welkom als nieuw lid!

Via het email icoontje kunt u contact met ons opnemen of onze website eens bekijken.

 

 


 

Privacy is belangrijk voor ons. Wij waarborgen die volgens deze procedure. 


 © 2021 - Surfclub Wassenaar

Bron weerdata 

Temperatuur / wind van weerstation op strand
Watertemperatuur / weer icoon van WorldWeatherOnline